Foreningshuset Skalleværket

Foreninger, klubber og institutioner kan leje sig ind som medlemmer af Foreningen Udvikling Klintebjerg. Skalleværket er ikke til private sammenkomster, men mødested for ildsjæle og hobbyentusiaster.

Indenfor er der køkken, toiletter, garderobe og stort lokale med udgang mod vandet. Der er bænke til at sidde på og til lagerplads - både ude og inde, og er der brug for mere opbevaring, har man mulighed for at leje et fjordhus til grej. Udenfor er der promenade, trappe til vandet og bænke, som alle kan bruge. Så deltag aktivt i fællesskabet – vi vil så gerne mødes. 

Bookingsystemet åbner døren for jer

Det nye bookingsystem Member Link giver mulighed for alle foreninger, som er medlemmer af foreningen Udvikling Klintebjerg, at logge ind og booke Skalleværket. 

 • Lejer får en kode, som kan bruge til at låse døren op ude fra panelet eller fra din app.
 • Vi kan altid se, hvem der har været inde i huset.
 • Er huset optaget af nogen som allerede har booket et af lokalerne, så skal dette respekteres.
 • Er der flere bookinger af lokaler samtidig, deles man om fællesfaciliteterne – fx toiletter og køkken.
 • Afsluttende oprydning og let rengøring efter husreglerne er lejernes ansvar.

Medlemmer uden tilknytning til foreninger kan låse sig ind i åbningstiden, såfremt huset ikke et fuldt booket til et arrangement. Bookinger skal respekteres, så tjek her eller hent Member Link app og se under BOOKINGER, og KALENDER.

Fleksible muligheder for at booke huset

Der er plads til maks. 80 personer godkendt af brandhensyn. Et lydgardin gør det muligt at dele det store lokale i to. Et mindre lokale til op til 12 personer, og et større optimalt op til 30 personer. Det betyder, at vi sådan set så har tre lokaletyper, man kan booke, og at man måske skal dele det med andre medlemmer.

 1. Lille lokale 1. ­– mindre lokale med langbord og bænke
 2. Store lokale 2. – mellemstort lokale med langbord og bænke, lærred/gardin, projektor og lydanlæg
 3. Hele huset lokale 3. ­– alle lokaler med udsigt til alle sider

Adgang uden booking

Som medlem kan man bruge Skalleværket til at gå ind, og få en tår at drikke – varmt eller koldt. Man kan spise sin medbragte mad, eller bare gå ind og være sammen med dem, som er der uden at have booket huset, hvis det ikke er fuldt booket. Bookinger skal respekteres.

Før man går ind i huset, skal man sikre sig huset ikke er booket af en klub eller forening. Er huset optaget af nogen som allerede har booket et af lokalerne, så skal dette respekteres. Tjek bookingoversigt her eller i din Member Link app under BOOKINGER, og KALENDER for arrangementer.

 

Interiør til fælles brug

 • To kæmpe plankeborde og faste bænke i hver ende af lokalet
 • 6 Solide klapborde (60 x 180 cm) kan opstilles efter behov
 • 58 klapstole i ”tårn”
 • Lærred/gardin, projektor og lydanlæg
 • Kaffemaskine og elkedel
 • Opvaskermaskine, køl- og frysskab og 2 x komfur med ovn
 • Fuldt udstyret køkken med service til 100 personer
 • Handicaptoilet og toilet
 • Entré med garderobe
 • Depotrum med rengøringsartikler


Oprydning og rengøring er lejers ansvar

Tag ansvar, ellers koster det bøde. Alt skal selvfølgelig sættes på plads i køkken og depotet efter hvert besøg. Rengøring står man selv for og skraldet tager man med ud til affaldsstationen, så lokalet er klargjort til de næste. Vi har ingen vicevært, men driver det hele frivilligt, så efterlad huset rent og pænt.

Se husregler her ->

 

Regler for brug af huset

 1. Det er udelukkende til internt brug i foreningen/ klub/ skole, såsom møder, varmestue, klubaftener.
 2. Er det tale om arrangementer, hvor eksterne er med, koster det kontingent efter prislisten.
 3. Forening/ klub/ skole skal være medlem af Udvikling Klintebjerg.
 4. Forening/ klub/ skole skal følge ordensreglerne, og rydde op og gøre rent efter sig. Det betyder bla. Ud med skrald, feje gulve og tørre toiletterne af. Sker dette ikke vil det betyde en regning.
 5. I skal booke jer ind via vores nye smarte bookingsystem, så vi er sikre på, at der ikke er andre som holder møder og gerne vil være der alene.
 6. Hvis der er noget som ved et uheld går i stykker, får ridser, pletter osv., så fortæl os det. Vi tror på vi sammen kan passe godt på huset, så mange har glæde af det i mange år.
 7. Man kan ikke bruge huset til privat frokost/ kaffe/ fest med familie eller venner.
 8. Man kan ikke bruge huset hvis det er booket af en forening/ klub/ skole, så er det jo optaget den dag, men det kan man se i kalenderen.

Priser: klik her

Hvem bruger huset?

Udover foredrag og fredagsbar, så bruges det f.eks. også til bestyrelsesmøder, mødested for pileflet, naturformidling og dialog, kaffe efter en tur på vandet eller måske bare helt ned i gear med yoga for krop og sjæl.

Fælleshuset Skalleværket samt Fjordhusene ved Klintebjerg har til formål at styrke et stærkt fællesskab, hvor man mødes og inspirerer hinanden. Fællesskabet skal styrkes gennem samtale, hygge, fællesspisning samt aktiviteter i foreninger, klubber og andre grupper i lokalområdet – både de, der orienterer sig mod vand, og de, der orienterer sig mod land. Fælleshus, promenade og fjordhuse er faciliteter, som gør området til et attraktivt samlingspunkt for mange aktører. Livet ved vandet er en del af vores identitet og historie. Formidling af naturen omkring og i fjorden er et vigtigt element i børns og unges naturforståelse og vil være med til at skabe en identit som ”fjordboere”. Formålet er derfor også at stille rammer til rådighed for naturformidling for vores skole og børnehave, og for gæsterne til Fjordens Dag. En dag, som skal sikre vores fokus på, at vi alle bidrager til et sundt miljø i fjorden – vores naturperle i området.

Det kun muligt for foreninger, klubber og institution at booke Skalleværket. Hvis I ikke er medlem, kan I bliver medlemmer her.
Hvis din forening ikke har adgang til booking systemet kontakt venligst udvikling.klintebjerg@gmail.com
Det kun muligt for foreninger, klubber og institution at booke Skalleværket. Hvis I ikke er medlem, kan I bliver medlemmer her.
Hvis din forening ikke har adgang til booking systemet kontakt venligst udvikling.klintebjerg@gmail.com
Se en lister over bookinger i indeværende måned her: Booking oversigt